Centrale Verwarming Peeters: installatie en onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie.
Installatie

Nieuwbouw en renovatie

Bij de plaatsing van uw mazout- of aardgasinstallatie hebt u de keuze tussen een volledige plaatsing door onze vakmensen of u kan als doe-het-zelver een deel van of de volledige plaatsing voor uw rekening nemen. Centrale Verwarming Peeters levert de nodige materialen voor doe-het-zelf installatie met een aantrekkelijke korting.

Centrale verwarming

U kan kiezen tussen het verwarmen met standaard radiatoren, sierradiatoren, convectoren of vloerverwarming. Wij hebben diverse exemplaren staan in onze toonzaal. Kom gerust een kijkje nemen, maak hiervoor liefst eerst een telefonische afspraak.

Vervanging van bestaande CV-ketel

U kan bij ons terecht voor de vervanging van uw bestaande ketel, u hebt hierbij steeds de keuze tussen een ketel op mazout, aardgas of vloeibaar gas (propaan)ongeacht uw huidige installatie. Wij informeren u ook steeds over de bestaande subsidies of fiscale maatregelen bij vervanging van uw bestaande CV-ketel.

Warm water voor sanitair

Voor een juiste keuze tussen boiler of doorstromer adviseren wij u naargelang u sanitaire warmwaterbehoefte. We hebben ook ervaring in het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen voor de productie van warm water. Hiervoor kunt u momenteel een tegemoetkoming krijgen van de overheid.

Mazouttanken

Wij adviseren over het juiste omvang en type van mazouttank. We installeren, onderhouden en keuren (met certificaat) alle types van mazouttank voor verwarmingsinstallaties tot 20.000 liter.

Centrale Verwarming
Peeters
Bouwelse Steenweg 117
2270 Herenthout
Tel : 014/51.14.27
Fax : 014/51.71.52
Email: info@bvbapeeters.be
 
Stijlelement
Webdesign by Web In One